Известие

Collapse
No announcement yet.

масло XENUM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://xenum.ru/oils/GP_10w40.pdf

ето за това масло говоря.

И между другото вече си го купих
    Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщение
      http://xenum.ru/oils/GP_10w40.pdf

ето за това масло говоря.

И между другото вече си го купих
      Ами време е да го сложиш и да кажеш дали намираш разлика.
      Кофтито е, че ако не е хубаво маслото, може да го усетиш след като се скапе мотора.
      Гледай си налягането, за да не стане фал.
      Аз лично съм предубеден към непознати марки.
      sigpic

Comment

Според мен не си прави експерименти, и както те посъветва колегата по горе заложи на нещо изпитано.
        А пък и цената му е като на мотула 6100 - 10в 40.ако е
        в 4 литрова туба
        С тая разлика че е първото масло, с този вискозитет
        което покрива стандарт МВ 229.3 твоето е МВ229.1 за сравнение.Другото което е че доста хора от форума го
        ползват в това число и аз, и е с гарантиран произход.

Ето ти един линк на вносителя

http://www.prospeed.bg/cat/product_i...oducts_id=3697
        156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
        TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Упс...сори чак след поста ми видях че си го купил
          вече... както и да е, инфото надявам се не е излишно,
          дано е добро масълцето.
          156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
          TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Венци,
            а какво слагаш сега?
            Да не си сменим АGIP-a?

Не в никакъв случай АЗ съм сектант на тази тема Просто минах от маслото за ламбо, на маслото за алфа След като я газифицирах вече нямам нужда от чак толкова скъпо рейсинг масло

Иначе тези цени ми се струват доста ниски...Незнам кой е вносителя, а и не ми се занимава сега с това да разбера, но за тези пари няма да е нищо по-различно И въпроса е тази цена дали е от вносителя или от търговец на дребно

Ефект в началото винаги има...Двигателя утихва, нищо не чука и тропа, но това си е при всяка смяна с ново масло след като сме карали по 8-10хил км.

Айде и да те слуша алфата
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Айде и да те слуша алфата
              Мерси
              Върнах се в сектата
              Ще слуша повече, когато изхвъля скапания Кастрол
              Сега съм го нарочил за "промивно масло" и когато мине 1500 - 2000 км ще е АУТ
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                Мерси
                Върнах се в сектата
                Ще слуша повече, когато изхвъля скапания Кастрол
                Сега съм го нарочил за "промивно масло" и когато мине 1500 - 2000 км ще е АУТ
                Вече трябва да си разбрал с какво се движат бързите блек ейнджълс дизели Ag.p evolution..the revolution
                .. Just call me

Айде спираме в тази тема, че да не ни се карат КОлегата после да пише с още инфо за цената и за масълцето :P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Полезна информация за продуктите XENUM на български език http://xenum.blogspot.com.

Comment

Първоначално публикувано от varbanov.bg Покажи съобщение
                    Полезна информация за продуктите XENUM на български език http://xenum.blogspot.com.
                    клипа с чернилката от ауспуха съм го снимал аз, на бащата на В4-ката
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Здравейте. Аз работя към представителството на Ксенум за Бургас и искам да попитам колегата дали е изпробвал въпросното масло, и ако да какво е впечатлението му?
                      Искам да кажа, че съм слагал такова масло на Шкода Фабиа 1.2. Това което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.

Comment

Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщение
                        Здравейте. Аз работя към представителството на Ксенум за Бургас и искам да попитам колегата дали е изпробвал въпросното масло, и ако да какво е впечатлението му?
                        Искам да кажа, че съм слагал такова масло на Шкода Фабиа 1.2. Това което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.
                        Ееееееее,чак такива ефекти....
                        Още малко и 30% икономия на гориво ще направиш....
                        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колега ти това като го пишеш с 400 - те оборота разликати някаква мисъл вкарваш ли въобще, наистина вярваш ли си?

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщение
                          Някой ползвал ли е масло XENUM и по специално 10W-40 карбон графит.
                          Ако е ползвал - какви са впечатленията.
                          Колега на служебната кола на фирмата няколко пъти съм и слагал такова масло и какво да ти кажа - масло като повечето! Нито ми е блокирал мотора, нито е литнал, нито работи по-добре, нито по-зле!
                          Има нещо друго обаче - цената му хич не е по -ниска(да не кажа че е и скъпо) от другите ПО ИЗПИТАНИ и ДОКАЗАЛИ се мараки за да имаш наистина съществена причина да го пробваш! Ако го пробваш ОПРЕДЕЛЕНО ти казвам че няма да си навредиш на мотора! Ако ти е на по - добра цена от другите слагай!
                          Audi A6 3.0 TDI
                          Infiniti FX35

Comment

Естествено, че си вярвам. Нямам полза да Ви залъгвам. Очаквах тази реакция... трябваше да снимам клип преди и след смяната. При следващия клиент дошъл за смяна на масло ще го направя.

Comment

Естествено, че си вярвам. Нямам полза да Ви залъгвам. Очаквах тази реакция... трябваше да снимам клип преди и след смяната. При следващия клиент дошъл за смяна на масло ще го направя.
                              Ако наистина имаш възможност да снимаш ще е страхотно колега! За мен лично това е невъзможно , но ако го докажеш веднага бих се извинил за съмнението си в истината на твоето твърдение и за моето некомпетентно изказване!
                              Audi A6 3.0 TDI
                              Infiniti FX35

Comment

Това което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.
                                Е покрай маслото без да искате сте сменили и диференциала може би, е случва се нема се плашиш

147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                                Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                                156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                                X