Известие
Collapse
No announcement yet.
масло XENUM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщение
Кофтито е, че ако не е хубаво маслото, може да го усетиш след като се скапе мотора.
Гледай си налягането, за да не стане фал.
Аз лично съм предубеден към непознати марки.sigpic
Comment
-
Според мен не си прави експерименти, и както те посъветва колегата по горе заложи на нещо изпитано.
А пък и цената му е като на мотула 6100 - 10в 40.ако е
в 4 литрова туба
С тая разлика че е първото масло, с този вискозитет
което покрива стандарт МВ 229.3 твоето е МВ229.1 за сравнение.Другото което е че доста хора от форума го
ползват в това число и аз, и е с гарантиран произход.
Ето ти един линк на вносителя
http://www.prospeed.bg/cat/product_i...oducts_id=3697156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеВенци,
а какво слагаш сега?
Да не си сменим АGIP-a?
Не в никакъв случайАЗ съм сектант на тази тема
Просто минах от маслото за ламбо, на маслото за алфа
След като я газифицирах вече нямам нужда от чак толкова скъпо рейсинг масло
Иначе тези цени ми се струват доста ниски...Незнам кой е вносителя, а и не ми се занимава сега с това да разбера, но за тези пари няма да е нищо по-различноИ въпроса е тази цена дали е от вносителя или от търговец на дребно
Ефект в началото винаги има...Двигателя утихва, нищо не чука и тропа, но това си е при всяка смяна с ново масло след като сме карали по 8-10хил км.
Айде и да те слуша алфатаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАйде и да те слуша алфата
Върнах се в сектата
Ще слуша повече, когато изхвъля скапания Кастрол
Сега съм го нарочил за "промивно масло" и когато мине 1500 - 2000 км ще е АУТsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеМерси
Върнах се в сектата
Ще слуша повече, когато изхвъля скапания Кастрол
Сега съм го нарочил за "промивно масло" и когато мине 1500 - 2000 км ще е АУТAg.p evolution..the revolution
.. Just call me
Айде спираме в тази тема, че да не ни се каратКОлегата после да пише с още инфо за цената и за масълцето :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от varbanov.bg Покажи съобщениеAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Здравейте. Аз работя към представителството на Ксенум за Бургас и искам да попитам колегата дали е изпробвал въпросното масло, и ако да какво е впечатлението му?
Искам да кажа, че съм слагал такова масло на Шкода Фабиа 1.2. Това което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.
Comment
-
Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщениеЗдравейте. Аз работя към представителството на Ксенум за Бургас и искам да попитам колегата дали е изпробвал въпросното масло, и ако да какво е впечатлението му?
Искам да кажа, че съм слагал такова масло на Шкода Фабиа 1.2. Това което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.
Още малко и 30% икономия на гориво ще направиш....Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщениеЗдравейте. Аз работя към представителството на Ксенум за Бургас и искам да попитам колегата дали е изпробвал въпросното масло, и ако да какво е впечатлението му?
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщениеНякой ползвал ли е масло XENUM и по специално 10W-40 карбон графит.
Ако е ползвал - какви са впечатленията.
Има нещо друго обаче - цената му хич не е по -ниска(да не кажа че е и скъпо) от другите ПО ИЗПИТАНИ и ДОКАЗАЛИ се мараки за да имаш наистина съществена причина да го пробваш! Ако го пробваш ОПРЕДЕЛЕНО ти казвам че няма да си навредиш на мотора! Ако ти е на по - добра цена от другите слагай!Audi A6 3.0 TDI
Infiniti FX35
Comment
-
Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщениеЕстествено, че си вярвам. Нямам полза да Ви залъгвам. Очаквах тази реакция... трябваше да снимам клип преди и след смяната. При следващия клиент дошъл за смяна на масло ще го направя.Audi A6 3.0 TDI
Infiniti FX35
Comment
-
Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщениеТова което забелязахме е, че със старото масло държеше 60 км/ч при 2200 оборота на 5-та предавка, а с това ги държи на 1800 оборота.
Comment
Comment